Mereu printre studenti
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019 20:43

Târgul de Crăciun Craiova 2019

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sarbatorile de Craciun si Anul Nou sunt magice, insa atunci cand totul se aglomereaza, afara este frig si nu mai ai timp de cadouri , lucrurile nu mai par la fel de roz, sau cel putin rosu cu verde.

O metoda frumoasă de a-ți petrece luna Decembrie (nu zilele de Craciun, ci intreaga lună de dinaintea lui) este să vizitezi târgul de Crăciun din Craiova, asa cum ne sugereaza filmele și poate ti-ai dorit mereu, dar ai amanat sau ai ajuns o singura dată, în grabă.

Târgurile de Crăciun datează în Franta încă din 1570, dar deși cele din România au început mai tarziu, au avut mult timp sa invete de la cele din tarile vecine si europene. 

La Târgul de Crăciun din Craiova, oltenii și turiștii care se află în căutarea unor cadouri inedite pentru cei dragi sau a unor produse tradiționale românești vor fi întâmpinați zilnic cu o varietate de produse: de la ornamente specifice anotimpului, jucării, ii si costume populare pana la preparate tradiționale: prăjituri de casă,cozonaci, preparate din carne, brânzeturi, murături și nelipsitul vin fiert.Design fără titlu 2

Design fără titlu 3

Ultima modificare Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019 21:29

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.