Mereu printre studenti
Vineri, 26 Martie 2021 07:44

În ce condiții se închid sălile de fitness și magazinele

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Magazinele se închid la ora 18.00 acolo unde incidența este de peste 7,5 la mie toată săptămâna
  • Intră în vigoare restricții de deplasare de la ora 20.00 acolo unde incidența este de peste 7,5 la mie toată săptămâna
  • Acolo unde incidența este de peste 4 la mie, restricțiile sunt doar pentru weekend

Magazinele se închid la ora 18.00 și intră în vigoare restricții de deplasare de la ora 20.00 acolo unde incidența este de peste 7,5 la mie toată săptămâna, iar acolo unde incidența este de peste 4 la mie, restricțiile sunt doar pentru weekend, a anunțat, joi seara, Raed Arafat.

În primul rând, referitor la intervalul orar în care este permisă circulația. Acolo unde incidența va fi peste 4 la mie în ultimele 14 zile urmează ca în timpul weekendului și anume în timpul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică circulația să fie permisă doar până la ora 20:00 și nu până la 22:00, cum este acum, iar la operatorii economici activitatea să fie permisă numai până la ora 18:00. Revenirea asupra acestei măsuri pe timpul weekendului se face când incidența scade sub 3,5 la mie”, a spus Arafat.

Șeful DSU a mai spus că o a doua măsură vizează zonele unde incidența depășește 7,5 la mie. Aici, circulația va fi permisă până la ora 20:00 pe toată durata săptămânii, iar la operatorii economici pot desfășura activitate până la ora 18:00 pe toată durata săptămânii. Revenirea asupra acestei măsuri va fi dacă scade incidența sub 7 la mie.

Sălile de fitness se închid unde incidența cazurilor de COVID-19 este mare

Operatorii economici care au activitate de fitness ca și profil vor avea activitate suspendată acolo unde incidența depășește 4 la mie”, a spus Arafat.

Activitatea sălilor de fitness se va relua când incidența scade sub 3,5 la mie.

Sursa: www.alephnews.ro  

Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2022 09:39

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.