Mereu printre studenti
Marți, 31 Decembrie 2019 06:29

Revelion în aer liber, în centrul Craiovei

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Craiovenii sunt aşteptaţi să întâmpine Noul An 2020 în stradă, cu muzică şi şampanie. Ca în fiecare an, municipalitatea organizează un concert susţinut de artişti cunoscuţi în centrul oraşului. Scena va fi amplasată, şi la această ediţie, în zona Universităţii, pentru ca toţi cei care vor dori să petreacă să poată să-şi găsească un loc liber de-a lungul străzii „A.I. Cuza”, care va fi închisă circulaţiei.

Concertele încep la ora 21.30

Spectacolul va începe la ora 21.30 şi se va încheia puţin după ora 1.00. Vor petrece alături de craiovenii care se vor afla în stradă vedete ale muzicii româneşti, precum Antonia, Alina Eremia, Mark Stam, Vanotek& Lori şi Muse Orchestra, DJ Nero şi trupa de dans „Freaks”.„Vă aşteptăm să întâmpinăm Noul An şi toate surprizele magice şi fermecătoare pe care ni le-a pregătit şi să petrecem noaptea dintre ani alături de Antonia, Alina Eremia, Mark Stam, Vanotek & Lori şi Muse Orchestra, DJ Nero şi Trupa de Dans „Freaks“! One Man Show MC Tom va fi gazda în această noapte feerică şi spectaculoasă! Începem un nou capitol cu un show piromuzical de excepţie!“, a fost mesajul care a fost postat pe Facebook de reprezentanţii firmei Forward Music Agency, organizatorul acestui eveniment.

Revelionul din stradă costă 320.000 de lei

Noul An 2020 va fi întâmpinat cu cupe de şampanie şi un spectaculos foc de artificii, care se va întinde pe durata a cinci minute.

Pentru organizarea spectacolului de Revelion, Primăria Craiova a plătit de la bugetul local suma de 320.000 de lei. Anul trecut, bugetul evenimentului a fost de 370.000 de lei şi au urcat pe scenă Adrian Sînă & Band şi Smiley. În 2017, craiovenii au petrecut intrarea în noul an alături de Direcţia 5, Morris, Maxim şi Dana Torop.
Sursa: www.cvlpress.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.