Mereu printre studenti
Sâmbătă, 21 Decembrie 2019 12:10

Platforma Dreamstime pune la dispoziţia terţilor tehnologia sa de Inteligenţă Artificială

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Platforma de fotografii de stock Dreamstime, cu 27 de milioane de utilizatori şi peste 118 milioane de imagini, a anunţat că pune la dispoziţia terţilor tehnologia sa de Inteligenţă Artificială (AI), folosită pentru optimizarea fotografiilor.

Tehnologia, implementată de platformă în 2017, foloseşte algoritimi pentru a optimiza imaginile şi foloseşte machine learning pentru a-şi ajusta parametrii în mod constant. Denumită PhotoEye, această soluţie oferă utilizatorilor filtre, detecţie de logo şi copyright, sugestie automată de cuvinte-cheie şi editare inteligentă a fotografiilor.

Tehnologia are avantajul de a învăţa din recomandările editorilor de fotografii. Aceste recomandări reduc numărul de erori şi cresc performanţa sistemului de AI. "În mod constant, inovăm şi căutăm noi metode pentru a contribui la dezvoltarea industriei. AI nu este doar o ultimă chichiţă tehnologică, ci are un potenţial real de a modela viitorul în toate aspectele vieţii şi are un potenţial imens în special în fotografie”, a spus Şerban Enache, CEO şi co-fondator Dreamstime.

El a subliniat că această unealtă este pusă la dispoziţia altor companii pentru ca şi acestea să beneficieze de pe urma ei, la fel ca Dreamstime.

Sursa : www.news.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.