Mereu printre studenti
Sâmbătă, 21 Decembrie 2019 12:05

Regina Elizabeth II va oferi angajaţilor tradiţionala budincă de Crăciun cumpărată de la unul dintre cele mai accesibile supermarketuri

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Regina Elizabeth II va oferi personalului ei tradiţionala budincă de Crăciun, care, anul acesta, este cumpărată de la unul dintre cele mai accesibile lanţuri de supermarketuri.

Membrii familiei regale britanice îşi vor petrece sărbătorile la Sandringham, unde vor participa la slujba de Crăciun de la St Mary Magdalene Church, iar în seara de Ajun vor deschide cadourile.

În această perioadă, cei 1.500 de angajaţi în staff-ul reginei nu au fost uitaţi. Ei vor primi, potrivit tradiţiei, o budincă şi o felicitare, iar cei mai vechi dintre angajaţi, şi vouchere în valoare de 35 de lire sterline.

Potrivit site-ului familiei regale, regina oferă fiecărui membru al personalului ei o budincă de Crăciun, tradiţie începută de bunicul ei, regele George V. 

În anii anteriori, regina a oferit budincă de la Harrods sau Fortnum & Mason, băcănia regală. Presa britanică a scris că monarhul, de data aceasta, în încercarea de a reduce cheltuielile, va oferit budincă de la Tesco, care costă 6 lire sterline.

SURSA : www.news.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.