Mereu printre studenti
Luni, 16 Decembrie 2019 09:20

Probleme grave la Android! Cum sunt afectați utilizatorii

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deși în general actualizările anumitor aplicații vin la pachet cu beneficii și funcții noi, în cazul noii versiuni Google Chrome, se întâmplă opusul. Se pare că aplicația vine la pachet cu niște probleme destul de grave.

Este foarte important de știut faptul că pe sistemul Android, Google Chrome nu este doar o aplicație pentru a naviga pe internet. Motorul de afișare al conținutului online din Chrome este folosit de foarte multe aplicații care afișează conținut web. Mai pe scurt, dacă se strică Chrome, sunt probleme mai mari decât se crede.

Având în vedere aceste particularități, Google a cam dezamăgit utilizatorii de Android, când vine vorba de cea mai nouă versiune a browserului Chrome. Din cauza mai multor rapoarte din piață de problemele la scară largă, gigantul din Mountain View a întrerupt versiunea de Chrome 79.

Decizia a survenit după ce utilizatorii de Android au început să se plângă de faptul că nu mai au acces la datele din interiorul mai multor aplicații pe care le aveau instalate pe telefon. Informațiile au devenit inaccesibile din cauza unei probleme cauzate de Google în framework-ul WebView.

În contextul în care multe aplicații depind de WebView pentru a afișa conținut web, într-o măsură mai mare sau mai mică, problema este una foarte frustrantă. Din păcate, o listă clară cu aplicațiile afectate nu este încă online, dar Twitter Lite este un exemplu de program devenit nefuncțional.

Compania americană caută să rezolve situația cât mai rapid, dar nu există un termen clar pentru remediere. Momentan, soluția este să fii răbdător.

SURSA : www.capital.ro

Ultima modificare Luni, 16 Decembrie 2019 09:21

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.