Mereu printre studenti
Marți, 10 Decembrie 2019 08:03

Proconsul, concert caritabil la un eveniment din Craiova

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proconsul va concerta la Craiova în cadrul unui eveniment caritabil, iar banii strânşi vor fi donaţi pentru cauze nobile.

O parte din bani vor fi pentru achiziţionarea unui cărucior electrict necesar unui băiat de 15 ani care suferă de o boală rară, incurabilă-Distrofie Musculară Duchenne. Altă parte din bani vor fi pentru achiziţionarea unui aparat EKG necesar pentru Clinica de Neonatologie, de la SJU Craiova pentru diagnosticarea afecţiunilor inimii la copiii născuţi prematur şi nu numai. Spitalul nu dispune în acest moment de un electrocardiograf pentru diagnosticarea precoce al bolilor inimii. Cu restul de banii se vor cumpăra cadouri pentru copiii care rămân în spital, în seara de Crăciun.
Concertul va avea loc la Centrul Multifuncţional Craiova, joi 12 decembrie, la ora 19.00, iar preţul biletului este de 100 de lei.

„Oltenia are nevoie de un spital pentru copii, iar toţi copiii naţiunii sunt copiii noştri“, este mesajul doctorului Cîrstoiu Eleodor de la Asociaţia Medici pentru Viaţa Copiilor.

Sursa: www.gds.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.