Mereu printre studenti
Luni, 02 Decembrie 2019 10:15

Autentificare integrată în mediul online la UCV

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din anul universitar 2019-2020, studenţii Universităţii din Craiova dispun de emailuri instituţionale unitare, în contextul în care Universitatea din Craiova a devenit instituţie academică beneficiară a serviciilor oferite de platforma Google for Education, disponibilă în cloud.

Toţi studenţii Universităţii din Craiova, indiferent de facultate, specializare şi statut beneficiază de autentificare unitară prin intermediul adresei de email, atât în cadrul aplicaţiei de Evidenţa studenţilor, cât şi în platforma Google for Education. Ei pot avea acces liber la serviciile Google for Education, dar şi la alte servicii online şi instrumente software disponibile gratuit în scop educaţional pentru mediul academic.

Demersul este urmarea iniţiativei unei echipe de cadre didactice ale Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Departamentul de Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei şi ingineri de la Serviciul de Informatică și Comunicații, Prorectoratul Informatizare şi administrarea fondurilor europene, sub coordonarea conducerii Universităţii din Craiova.

Ultima modificare Luni, 02 Decembrie 2019 10:17

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.