Mereu printre studenti
Luni, 18 Noiembrie 2019 16:01

UBISOFT Craiova Day

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Departamentele de Informatică şi Fizică din cadrul Facultății de Științe (UCV) împreuna cu compania UBISOFT Craiova organizează întâlnirea Open4Tech – UBISOFT Craiova Day, la sala 363, miercuri, 20 noiembrie 2019, ora 14:00.

Studenții de la Informatică şi Fizică se vor familiariza cu aşteptările şi exigenţele angajatorilor, li se vor prezenta oportunităţile de practică, skill-urile necesare în editarea de jocuri video ş.a.

Ubisoft Craiova este cel de-al doilea studio Ubisoft deschis în România, după cel din București. Din 2008, studioul este în continuă creștere și răspunde multor provocări din zona dezvoltării de jocuri video, middleware și instrumente.

Întâlnirea face parte din seria de evenimente programate în această toamnă ale reprezentanţilor mediului socio-economic cu studenţii de la Ştiinţe, în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe (POCU 90/16.3/16.4/106711). Prin intermediul acestui proiect sunt subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie. Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.