Mereu printre studenti
Marți, 12 Noiembrie 2019 08:12

Târgul de Crăciun din Piața Mare se deschide în 15 noiembrie

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Târgul de Crăciun din Sibiu se va inaugura vineri, 15 noiembrie cu un concert de Crăciun. Vor fi montate 110 căsuțe, un patinoar și un brad artificial. Acesta cântărește peste 11 tone și are aproape 24 de metri înălțime, el urmând a fi montat în mijlocul Pieței Mari. 

Concerte mai mari, cu artiști cunoscuți vor fi organizate numai pentru evenimentele speciale de pe parcursul târgului. La inaugurare va fi un astfel de concert special. Pentru turiști evenimentele cu artiști cunoscuți nu reprezintă un criteriu pentru participarea la Târgul de Crăciun din Sibiu, spun organizatorii. „Vizibilitatea târgului a crescut de când în prim-plan au ieșit căsuțele și atmosfera de târg, în defavoarea concertelor”, detaliază Andrei Drăgan.

Atelierul lui Moș Crăciun continuă, fiind una dintre cele mai vizitate căsuțe și distracția copiilor. Începând din luna noiembrie se vor putea face rezervări on-line. Organizatorii au pregătit ateliere de creație pentru copii între 5 și 9 ani, precum atelier de lumânări, atelier de preparat biscuiți, atelier de pictat turtă dulce și atelier de creație folosind piese termoadezive.

Amenajarea Târgului de Crăciun va dura două săptămâni, timp în care vor fi montante căsuțele, patinoarul și bradul cu toate decorațiunile. Patinoarul va fi același ca în 2018 din motive de spațiu. „Considerăm patinoarul ca fiind mărimea ideală pentru Piața Mare, nu am avea loc de unul mai mare”, explică Andrei.

Organizatorii promit proiecte mai mari, ample și interesante. De asemenea, spun că turiștii, sibienii și copiii vor avea parte de mai multe surprize și noutăți semnificative.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.