Mereu printre studenti
Joi, 07 Noiembrie 2019 10:36

Ce vor aduce nou anii 2022 și 2023 în Universul Cinematografic Marvel Recomandat

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iată filmele ce aparțin așa-numitei Faze 5

The Marvel Cinematic Universe este într-o continuă expansiune. Convenția Comic-Con de la San Diego a dezvăluit lista de filme care urmează să fie lansate în sălile de cinematograf din Statele Unite, inclusiv serialele de pe platforma Disney+, producții ce țin de Faza 4 a MCU. Faza 5, pregătită pentru 2022, a fost parțial dezvăluită, cu doar câteva titluri anunțate.

Singurul film pe care Marvel Studios l-a anunțat ca fiind sigur a fost Black Panther II, pentru care Ryan Coogler va fi, din nou, regizor, care film va avea premiera pe 6 mai 2022.  Pe Disney+, de asemenea, vor mai apărea She-Hulk, Moon Knight și Ms. Marvel în 2022, așa cum relata Kevin Feige la D23 Expo în cursul acestei veri.

Comicbook.com anunță că alte titluri urmează să vină, deși Marvel Studios nu au făcut în mod oficial comentarii despre acestea. Ant-Man 3 este așteptat pentru 2022. Guardians of the Galaxy Vol.3 și Captain Marvel sunt, de asemenea, în pregătire pentru acea dată.

Până în acest moment, Marvel Studios a programat în 2022 premiere pentru 18 februarie și pentru 29 iulie. Datele din 2023 nu au fost încă puse la dispoziție, însă Marvel Studios ar urma să facă trei filme în decursul lui 2023, asta dacă nu vor reuși, pentru prima oară, să facă chiar patru filme într-un an (chiar dacă vor fi, într-adevăr, patru filme MCU în 2021, Spider-Man 3 este, în fond, o premieră Sony, deci 2023 ar putea bate recordul cu patru filme Marvel lansate).

Ant-Man 3 va fi, cel mai probabil, programat pentru iulie 2022. Seria a avut premiera primului dintre cele două filme în iunie, respectiv în iulie. Februarie 2022 ar putea fi data în care primul dintre filmele Blade are premiera, pe măsură ce studioul a căpătat încredere să organizeze premiera în care apar personaje noi în decursul acesei luni, pe măsură ce Black Panther și Shang-Chi vor avea premierele tot în februarie. Lasând la o parte pe Blade, există totodată o șansă ca Fantastic Four să ajungă pe marele ecraneîn februarie 2022, mai scrie Comicbook.com.

Anul 2023 ni-i va aduce, cu siguranță, pe Gardienii Galaxiei vol. 3 în prima vineri din luna mai. Continuarea la Captain Marvel va apărea, cel mai probabil, în preajma Gardienilor dar și un sequel la un film din perioada de început a Fazei 4 ori un prequel pentru X-Men.

Iată predicția finală pentru filmele Marvel după data premierei:

  • Februarie 2022: Blade (sau Fantastic Four)
  • Mai 2022: Black Panther 2
  • Iulie 2022: Ant-Man 3
  • Începutul lui 2023: Captain Marvel 2
  • Mai 2023: Gardienii Galaxiei Vol. 3
  • Finalul lui 2023: Continuarea la faza 4 și la personajele asupra cărora studiourile Fox aveau, inițial, drepturi de autor.

Desigur, studiourile Marvel ar putea să mai schimbe datele sau să adauge noi premiere, oferind ocazia de a reloca premiera de la Gardienii Galaxiei Vol.3 pentru noiembrie 2022. Anterioarele filme Gardienii Galaxiei au apărut în august respectiv în mai. Nerăbdarea fanilor seriei ar putea să se mai domolească atunci când îi vor vedea pe Gardieni apărând în Thor: Love and Thunder, cum ultima dată (în Avengers: Endgame) i-am văzut pe aceeași navă cu Thor.

O modificare în datele de premieră nu pare a fi probabilă, pe măsură ce studiourile Marvel iau în calcul o premieră la finalul lui 2021, dacă producția filmului lui Peyton Reed se mișcă suficient de bine. Această decizie ar da lui Blade și lui Fantastic Four suficient timp să se lanseze în 2022, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta și la al patrulea film în sezonul rece al acelui an.

sursa: cinemagia.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.