Mereu printre studenti
Marți, 05 Noiembrie 2019 07:53

UniFEST 2019 şi pentru studenţii craioveni

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ste al optsprezecelea an în care UniFEST se desfășoară sub deviza „Distracție gratis, nu degeaba!”, încercând să ofere o perspectivă diferită asupra studenției! Anul acesta, festivalul studențesc are loc în perioada 8-18 noiembrie în București, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Arad, Timișoara, Craiova, Târgoviște și Constanța.

În cele 10 zile de festival, voluntarii Uniunii Studenților din România vor oferi studenților de pretutindeni experiența serilor tematice, fie că vorbim despre Seara de film, de Folk sau de Stand-up, precum și alte evenimente culturale, sportive, de entertainment și sănătate.Totodată, aceștia vor pune mare accent și pe educația non-formală, prin traininguri, Basic Life Support și altele.

Deviza consacrată nu este întâmplătoare! Ca în fiecare an, studenţii beneficiază de acces gratuit în baza legitimaţiei de student la spectacolele de teatru și de film din cadrulUniFEST, precum și în muzee.

Festivalul UniFEST este organizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Primăria Municipiului Bucureşti prin intermediul Centrului pentruTineret al Municipiului Bucureşti, Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Complexul Cultural Sportiv Studenţesc Tei, precum şi alţi parteneri din mediul privat.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.