Mereu printre studenti
Luni, 28 Octombrie 2019 12:08

UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA FACULTATEA DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT VĂ INVITĂ în perioada 01 - 03.11.2019, LA CONFERINȚA ȘTIINȚIFICĂ NAȚIONALĂ STUDENȚEASCĂ: ,,EXERCIȚIUL FIZIC DE LA PROFILAXIE LA PERFORMANȚĂ” EDIȚIA A II A

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conferința se va desfășura vineri, 01.11.2019, începând cu ora 9.30, în incinta Facultății de Educație Fizică și Sport, Strada Brestei, nr. 156, Craiova. În zilele de sâmbătă și duminică (2-3.11.2019) vor avea loc workshopuri adresate studenților și masteranzilor. 

Lucările conferinței se vor desfășura pe secțiuni (sport de performanță, educație fizică, management sportiv, kinetoterapie, varia). Abstractul va fi redactat în limba română sau engleză, conform formularului de înscriere și va fi transmis pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 28.10.2019. Prezentarea lucrărilor se va face sub formă de poster sau prezentare orală. 
Fiecare participant va primi mapa conferinței care va cuprinde CD-UL cu lucrările (cu ISBN) precum și diploma de participare. Nu se percepe taxă de participare. În limita locurilor disponibile se va asigura cazarea studenților participanți. 
Detalii suplimentare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.