Mereu printre studenti
Marți, 12 Decembrie 2023 10:35

Bijuteriile CASIANI, povești unice spuse cu emoție și pietre prețioase de vis

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu o varietate largă de bijuterii din aur reunite în colecții cu diverse teme inspiraționale în spiritul identității sale, CASIANI este cel mai nou brand de bijuterii lansat pe piață.

Cu un stil simplu sau îndrăzneț, cu o compoziție minimalistă sau luxuriantă, fiecare bijuterie CASIANI are o poveste unică întruchipând un echilibru între eleganță și longevitate și este creată atât pentru a aduce emoție și frumusețe celei care o poartă, cât și pentru a fi prețuită de generațiile viitoare.

Pietrele prețioase și semiprețioase își exercită puterea de seducție într-o multitudine de nuanțe, în monturi menite să le evidențieze strălucirea și să le confere un aspect șarmant. Fiecare colecție de bijuterii CASIANI cucerește prin stilul unic, spunând o poveste prețioasă cu care fiecare dintre noi rezonează.

CASIANI ABSOLUTE

Colecția CASIANI ABSOLUTE povestește despre misterul universului, miracolul vieții și sinergia cu elementele primordiale ale existenței noastre. Bijuterii rafinate, cu un design aparte, sunt potrivite unui stil modern și în acelasi timp elegant.

CASIANI TANDEM

Inspirată de fascinația pentru pietre prețioase și încrederea simțită atunci când porți o bijuterie care te reprezintă cu adevărat, colectia TANDEM este o expresie a spiritului liber, a cunoașterii de sine și a îndrăznelii de a trăi un moment în propriul tău ritm.

CASIANI DIAMONDS

Colecția de bijuterii cu diamante naturale CASIANI DIAMONDS este inspirată din reflexiile de lumină pură date de ghețarii ce invadează coasta Islandei, pe celebra Diamond Beach. Minimaliste sau sofisticate, clasice sau moderne, potrivite unei ținute de zi sau unei ocazii speciale, aici vei găsi bijuteriile care se potrivesc perfect cu stilul tău!

CASIANI TIMELESS

Fie că este vorba despre un moment special din viața ta, amintirea unei persoane dragi, un cadou pe care dorești să îl oferi sau pur si simplu o bijuterie, piatră prețioasă sau design de care te-ai îndrăgostit, colectia TIMELESS reunește o varietate de stiluri și modele pentru alegerea potrivită ție.

CASIANI PERLA

Cu un design clasic sau contemporan, cu perle South Sea sau de cultură, bijuteriile din colecția PERLA sunt un simbol al eleganței atemporale, menite să sărbatorească momentele cu adevărat speciale din viața ta.

 

 

 

sursa: www.elle.ro

Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2023 10:41

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.