Mereu printre studenti
Marți, 29 August 2023 10:53

Așa miroase lumea: Parfumuri inspirate de Paris, de Tokyo și de deșertul Mojave

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă invităm într-o călătorie parfumată în jurul lumii! Vizităm Londra, Parisul, Tokio, Calabria, India și deșertul Mojave. Vă luăm cu noi în orașe, dar și în pustiuri. Și vă arătăm parfumuri inspirate de aceste locuri. Acum vă pot inspira – să explorați, să călătoriți sau, poate, chiar să vă schimbați parfumul.

O energie extraordinară, pentru parfumuri extraordinare

Sunt orașe și locuri cu o atmosferă specifică, un ceva al lor, ce vă rămâne în suflet ca o dorință de a reveni cândva. Unele fascinează prin temperament, altele prin culoare, altele prin liniște. Iar parfumurile care le reprezintă au același caracter unic. Care ne plac cel mai mult?

Crema Europei

Romantic asemenea Londrei care se trezește după o ploaie de vară învăluită într-un abur ușor, acesta este Burberry Her London Dream. Nu țipă „sunt aici“, ci așteaptă cuminte să fie observat. Să-i remarcați tonurile proaspete, de ghimbir și de lămâie, inima sensibilă, de trandafiri cu bujori, și baza ambrată. Deoarece știe că, după aceea, vă veți îndrăgosti!

Valentino Born In Roma Donna conține inconfundabila încredere în sine a mândrelor femei romane. Adaugă un strop de caracter clasic și multă eleganță – prin flaconul inspirat de arhitectura vechii Rome. Iar compoziția? Lămâi italiene, iasomie scânteietoare și vanilie. Bellissima!

Destinații de vacanță

Compoziția unisex, de nișă, a parfumului Tom Ford Costa Azzurra Parfum, inspirată de Coasta de Azur, a fost creată pentru a reflecta un loc unde vă puteți opri pentru o clipă și respira adânc. Un loc unde domnesc marea, soarele, citricele proaspete, livezile de stejar și de chiparoși, picanteria ienupărului și luxul notelor de ambră și de labdanum…

GUERLAIN Aqua Allegoria Granada Salvia vă permite să vă cufundați într-un sentiment de libertate, la fel de uimitor ca cele mai frumoase grădini din Granada spaniolă. Acidulat, cu coacăze negre și rodie suculentă… Gingaș datorită trandafirului. Rafinat datorită salviei, mușchiului și acordului de paciuli. 

Nishane Ambra Calabria vă invită în regiunea italiană Calabria. Acest extract de parfum vă ajută să credeți că orice vă doriți în această viață vi se poate împlini! Este la fel de captivant ca orice zi petrecută pe coastă. Este intens, dar prospețimea tonurilor verzi, a bergamotei și a coriandrului echilibrează vanilia, ambra și moscul. 

Tărâmuri îndepărtate…

Karl Lagerfeld Tokyo Shibuya este o apă de parfum inspirată de una dintre cele mai aglomerate intersecții din lume, Shibuya din Tokyo. Efervescentă, fluidă, colorată și absolut specială, la fel ca parfumul care promite să dezvăluie fiecare fațetă a personalității dvs. Un parfum din care nu lipsesc florile de cireș, magnolia, bujorul și minunatele tonuri verzi. 

Jaipur sau Orașul Roz este capitala statului Rajasthan din India. Îi regăsim personalitatea în parfumul Boucheron Jaïpur Bouquet. Grepfrutul, cedratul și nota de mango îi insuflă caracterul solar. Iasomia arabă îi dă o tentă orientală, iar cashmeranul de la bază – moliciunea mângâietoare. Combină tradiția cu secolul al XXI-lea, fiind perfect pentru vară.

BYREDO Mojave Ghost este foarte îndrăzneț – ca toți cei care vizitează deșertul Mojave, inspirația acestui „niche“ unisex. Este unic datorită unor ingrediente rare, precum ambrette și sapodilla. Este lemnos și pudrat, arzător și înviorător. Este plin de experiențe pe care nu le-ați rata pentru nimic în lume!

 

 

 

 

sursa: www.notino.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.