Mereu printre studenti
Marți, 04 Iulie 2023 10:25

Volei (m) / Continuă întăririle! Cubanezul Jimenez Scull a semnat cu SCMU Craiova

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

SCMU Craiova a început recrutările pentru noul sezon, iar clubul din Bănie a anuţat în cursul zilei de marţi trasferul jucătorului cubanez Javier Ernesto Jimenez Scull. Acesta evoluează pe poziția de secund şi vine la Craiova cu un CV de-a dreptul impresionant.

„Sport Club Municipal a ajuns la un acord cu voleibalistul cubanez Javier Ernesto Jimenez Scull. Noul nostru jucător evoluează pe poziția de secund, are 33 de ani și măsoară 1.98 m. Cu un CV impresionant, internaționalul din Cuba a devenit primul jucător din țara sa care s-a transferat la un club din străinătate (PAOK VC), în anul 2014. În Grecia, a câștigat campionatul de două ori, reușind chiar eventul în primul sezon. A fost foarte apreciat la PAOK, fiind unul dintre cei mai iubiți străini care au evoluat la formația greacă.

 
 

În cariera sa, a mai trecut pe la Pallavolo Molfetta (Italia), Obras UDAP (Argentina), Saaremaa (Estonia) și Almeria (Spania). A cucerit medalia de aur cu Naționala Cubei la Cupa Pan-Americană (2014). De asemenea, a luat și medaliile de argint (2015) și bronz (2014) la Campionatul NORCECA, destinat echipelor naționale din America de Nord, America Centrală și din Caraibe. Îi urăm mult succes în tricoul alb-albastru al SCM Universitatea Craiova“, se arată în comunicatul SCMU.

SCMU Craiova va debuta în noul sezon în Sala Polivalentă, împotriva nou-promovatei Braşov.

 

sursa: www.gds.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.