Mereu printre studenti
Miercuri, 12 Octombrie 2022 07:37

Detalii inedite despre finala emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este unul dintre mai de succes reality show-uri al toamnei. Emisiunea a revenit cu un nou sezon, într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi.Adela Popescuși Cabral Ibacka sunt gazdele emisiunii care s-a desfășurat în Republica Dominicană, iar acest sezon împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților.

Departe de casă, complet izolate, fără niciun contact cu fanii și luxul obișnuit, fără acces la telefon sau internet, cu resurse limitate, înconjurate de insecte și animale exotice, vedetele s-au luptat pentru titlul de Regele sau Regina junglei. Concurenții și concurentele au simțit pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, s-au întâlnit cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, au gustat din preparate culinare greu de privit și mirosit.

Așa cum probabil știi, filmările s-au terminat deja, episoadele difuzate la PRO TV fiind filmate cu câteva săptămâni în urmă, iar Adela Popescu, Cabral Ibacka, dar și concurenții au revenit deja în România.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, marea finală a competiției de la PRO TV va fi live și va avea loc în România, nu în Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările, doi concurenți luptându-se pentru titlul de câștigător.

În acest moment, în concurs mai sunt 9 celebrități, Tania Popa, Cristi Mitrea, Giani Kiriță, Bia Khalifa, Ami, Ruxi și Anisia Gafton, cărora li s-au alăturat Radu Vlăduț și Ioana Filimon. Vedetele care au părăsit deja competiția sunt Lidia Buble, Mara Bănică, Alex Bogdan, Salvo lo Castro, Paul Diaconescu, Cornel Palade și Răzvan Botezatu.

Cu toate că toți țintesc spre marele premiu, care va fi unul semnificativ, concurenții primesc și o sumă de bani pentru participarea lor în competiție. Potrivit impact.ro, Lidia Buble, una dintre concurente, ar fi obținut suma de 5.000 de euro pe săptămână în timpul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De asemenea, Giani Kiriță ar primi 2.500 de euro/săptămână, iar luptătorul MMA Cristi Mitrea ar primi 2.000 de euro/săptămână.

 

 

 

 

 

 

sursa: www.elle.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.