Mereu printre studenti
Luni, 19 Septembrie 2022 11:37

HAMA România, primii pași “în viteză” în proiecte de sustenabilitate

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, 14 Septembrie, HAMA România a sărbătorit în cadrul unui eveniment la Academia Titi Aur parteneriatul cu Dominic Marcu – pilotul care a revoluționat Motorsportul din România! După ce anul trecut a concurat în premieră mondială cu o masină electrică în competițiile de Viteză în Coastă, anul acesta, Dominic, a condus o Tesla Model 3 Performance, mașină realizată după un proiect gândit 100% de el.

Dominic este primul pilot din Europa care concurează cu o Tesla Model 3 Performance în competițiile de hill climb. În versiune standard, modelul dezvoltă 500 de cai putere și 660 de Newtoni Metru livrați instantaneu, fiind capabil să sprinteze de la 0 la 100 km pe oră în 3,2 secunde. Exemplarul de competiție dezvoltat de Dominic a primit, pe lângă setul complet de modificări de siguranță necesare înscrierii în competiții, și un tratament de reducere a masei, este cu 200 de kilograme mai ușor decât în configurație standard.

Parteneriatul cu Dominic a venit în mod natural pentru Hama România, proiectele de sustenabilitate fiind pe agendă companiei germane de multa vreme.  Implicarea Hama România în proiecte sustenabile a început încă de anul trecut și debutează cu un proiect ambițios dezvoltat la nivel de grup, prin lansarea unei game noi de produse eco-frendly, începând de la ambalaje din carton reciclat imprimate cu cerneală eco și continuând cu produse realizate din materiale reciclate.

Grupul Hama împărtășește aceeași viziune cu cea a lui Dominic, demostrându-ne că împreună putem construi un viitor în care sustenabilitatea, tehnologia, inovația și performanța dețin un rol tot mai important în viețile noastre.Participarea lui Dominic Marcu în Campionatul Național de Viteză în Coastă s-a putut realiza și cu sprijinul Hama România, lucru care ne onorează' declara Adelina Panait, Marketing Manager, Hama România.

În cadrul evenimentului organizat de Hama, invitații – jurnaliști, influenceri și parteneri de Business – au avut parte de momente cu totul speciale, cu multă adrenalină, emoții și surprize. Invitații au experimentat pe propria piele alături de Dominic cum este să ajungi de la 0 la 100 km pe oră în 3,2 secunde în cea mai inovativă mașină de curse a momentului.

Hama România și-a propus să susțină an de an activități competiționale, proiecte sociale, culturale, educaționale și sustenabile, acordând o atenție mult mai mare nevoilor consumatorilor, pieței extrem de dinamice și solicitărilor partenerilor săi.

 
 
 
 
 
 
 
sursa: www.elle.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.