Imprimă această pagină
Vineri, 02 Septembrie 2022 10:34

Top 3 manichiuri de luat in calcul in septembrie 2022

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Manichiura este extrem de importanta atat pentru femei, cat si pentru barbati. Partea buna este ca reprezentantele sexului feminin se pot juca intr-un mod foarte creativ cu nuantele si cu modelele.

Daca te intereseaza sa afli ce manichiura se poarta in septembrie 2022, astfel incat sa-ti incanti clientele si nu numai, citeste in continuare articolul si pune-te la curent cu cele mai recente trend-uri in materie de unghii.

Iata ce manichiuri sa iei in considerare in septembrie 2022:

●       Unghii aurii

50 Unghii aurii+crem ideas | unghii aurii, unghii, modele manichiură

Auriul este o nuanta extrem de interesanta, de eleganta si de sofisticata, care se potriveste perfect femeilor dichisite, chic. Astfel, daca ai o clienta care isi doreste o manichiura care sa o scoata din tipare si care sa se potriveasca perfect tinutelor de toamna, fa-i un astfel de model impresionant.

●       French negru

Modele unghii french negre - Despre viața din România

Toamna trebuie sa renunti la clasicul french alb, care se potriveste cu vara, cu soarele si cu temperaturile ridicate. Din septembrie 2022, sunt la moda manichiurile tip french negru, realizate cu multa dibacie si maiestrie. O astfel de manichiura care se asorteaza perfect cu zilele petrecute la birou si cu evenimentele speciale la care iei parte in prima luna de toamna. Este o manichiura versatila, usor de purtat si care atrage toate privirile. 

               ●  Combinatie de culori specifice toamnei, roșu, negru, maro, auriu, în functie de preferințe.

Modele unghii toamna 2021 | 50+ de manichiuri care se poarta toamna - YVE.ro

Ultima modificare Vineri, 02 Septembrie 2022 10:49