Mereu printre studenti
Miercuri, 31 August 2022 12:43

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România debutează în Piața Sfatului din Brașov

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima ediție de vacanță a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România debutează în Piața Sfatului din Brașov miercuri, 31 august. Evenimentul va avea loc în intervalul 31 august – 4 septembrie și este organizat de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Brașov FM și cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov.
Deschiderea oficială a ediței va avea loc miercuri, 31 august, la ora 12.00.
Târgul va fi deschis între orele 10.00 și 21.00, în primele patru zile, și între orele 10.00 și 20.00, duminică, 4 septembrie; accesul publicului este liber.
Oferta pe scurt:
- aproape 40 de participanți;
- două concursuri dedicate exclusiv elevilor brașoveni, invitați să se implice activ în viața comunității locale: concursul de artă plastică #Brașovulmeuîn2030 și concursul de creație literară #MândrudeBrașovulmeu. Cele 15 premii în valoare de câte 300 de lei, acordate cu acest prilej, vor fi oferite de Primăria Municipiului Brașov și de Radio România. Partener: Inspectoratul Școlar Județean Brașov
- conferința „Așezarea limbii române în matca literară la Brașov”, organizată de Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Brașov, cu prilejul Zilei Limbii Române, miercuri, 31 august, începând cu ora 18.00; conferențiază prof. univ. dr. Adrian Lesenciuc și pr. prof. Vasile Oltean.
 
 
 
 
sursa:www.gaudeamus.ro
Ultima modificare Miercuri, 31 August 2022 12:44

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.