Mereu printre studenti
Marți, 23 August 2022 10:50

Zodia Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zodia Fecioarei, a şasea zodie pe cercul zodiacului european (care cuprinde 12 zodii), începe pe 23 august şi se încheie pe 22 septembrie.

Constelaţia Fecioarei are ca simbol o fată tânără, cu aripi de înger, ţinând în mână un spic de grâu, o aluzie făcută la steaua cea mai strălucitoare, pe care o găsim în Constelaţie, denumită Spica poziţionată în al 22-lea grad al semnului.

Fecioara aparţine elementului pământ şi este un semn practic înclinat spre muncă şi chibzuinţă. Este guvernată de planeta inteligenţei, Mercur. Fiind un semn feminin, toţi nativii preferă mai degrabă să facă un aranjament amabil decât să se lase în voia constelaţiilor.

Nativii acestei zodii sunt persoane calculate, care îşi controlează foarte bine emoţiile. Analizează situaţiile în care se află şi optează, de regulă, pentru cele mai practice şi mai realiste rezolvări. Îi ajută şi gândirea precisă şi clară. Nu sunt adepţii acţiunilor imprevizibile şi spontane.

Rezervaţi, iubitori de artă şi literatură, cei născuţi în această zodie trebuie să lupte pentru a obţine foloasele materiale ale vieţii. Foarte ordonaţi şi eficienţi, sunt foarte atenţi la detalii, uneori riscând să se piardă îi chestiuni inutile. Au calitatea de a fi buni pedagogi.

Piatra mistică - agat
Ziua norocoasă - miercuri
Numerele norocoase - 3, 5
Culori norocoase - albastru închis, culori ruginii de toamnă
Simţul cel mai dezvoltat - simţul tactilBărbatul născut în zodia Fecioară este înţelept, prudent, metodic, discret, gospodar, dar şi foarte critic. Nu îi plac misterele şi preferă femeile echilibrate şi constante, lângă care poate trăi în tihnă. Nu este bărbatul marilor pasiuni, dar ştie să iubească sincer şi profund. Pot fi uneori cuprinşi de furii violente, dar le trec repede.

Femeia Fecioară se distinge prin graţie, fragilitate şi delicateţe. Dovedeşte un simţ al observaţiei deosebit de puternic. Este sociabilă, plăcută, surâzătoare, chiar şi când îi merge rău. Este o perfecţionistă, calitate care uneori ajunge să devină un defect. Nu acceptă să treacă drept mai mult decât este sau să pară ceea ce nu este. O caracterizează şi timiditatea, dar când realizează că mariajul ei e imperfect şi găseşte o nouă relaţie care i se pare fără cusur, nu va ezita să taie legăturile vechi. Ca mamă este foarte grijulie cu tot ce înseamnă cămin, familie şi, mai ales, copii.

 

 sursa: www.agerpres.ro

Ultima modificare Marți, 23 August 2022 11:03

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.