Mereu printre studenti
Vineri, 05 August 2022 08:51

Craiova SummerFest continuă și în acest week-end

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încă un sfârșit de săptămână cu evenimente pe scena din Centrul Vechi al Craiovei, în cadrul Summer Fest.

Pentru vineri, 5 august 2022, Casa de Cultură a Studenților a pregătit o serie de spectacole care vor debuta, de la ora 19.00, cu un recital muzical. Seara va continua pe ritmuri de dans și în compania trupei locale “Old School Band”.

În ziua de sâmbătă, 6 august, pe scena din Piața Frații Buzești vor urca, de la ora 19.00, copiii talentați de la Palatul Copiilor, ce vor susține un spectacol muzical. De la ora 20.00, Alina Amonva încânta spectatorii din Centrul Vechi cu un concert de muzică folk, iar de la ora 21.00, craiovenii vor putea urmări un DJ Live Set al lui Mihai Ciobănescu.

În ultima seară din acest week-end, duminică, 7 august, de la ora 20.00, va avea loc un spectacol inedit de muzică și poezie, un concert “cover music” susținut de Ingrid Mirea, urmat de o reprezentație a trupei de teatru comunitar “Alt EU”, în organizarea Casei de Cultură a Studenților din Craiova.

De vineri până duminică, pe toată perioada verii, până pe 15 august 2022, sub denumirea Craiova SummerFest, se vor desfășura în Centrul Vechi din Craiova spectacole organizate cu sprijinul instituțiilor de cultură din municipiu.


www.cvlpress.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.