Imprimă această pagină
Joi, 13 Ianuarie 2022 12:24

Week-end cu spectacole, expoziție și Porți Deschise la Teatrul Colibri de Ziua Culturii Naționale!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul pentru copii și Tineret Colibri Craiova celebrează Ziua Culturii Naționale cu tradiționala întâlnire cu publicul pe și dincolo de scenă. Fabrica de povești își deschide porțile pentru vizitare sâmbătă, 15 ianuarie 2022, între orele 10:00 – 16:00.  

 Tot sâmbătă, 15 ianuarie 2022, de la ora 18:00 publicul este așteptat la spectacolul „Fata babei și fata moșneagului“, dramatizare de Valentin Dobrescu după Ion Creangă, regia Todor Valov, scenografia Stefka Kyuvlieva, muzica Alin Macovei – Moraru. În distribuție: Oana Stancu, Alis Ianoş, Geo Dinescu, Ionica Dobrescu, Marin Fagu, Adriana Ioncu, Daniel Mirea.

Duminică, 16 ianuarie 2022, la ora 11:00 ne bucurăm de spectacolul muzical „De-aș fi Scufița Roșie“, adaptare după Frații Grimm, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, în care doi copii jucăuși călătoresc imaginar, împreună cu spectatorii, prin povestea Scufiței Roșii.

Spectatorii se vor putea delecta și cu expoziția „Portret de festival“realizată de fotojurnalistul Bogdan Dănescu și inspirată de „Dystopia“, ediția din 2021 a Festivalului Puppets Occupy Street.

Sursa: https://cvlpress.ro/