Mereu printre studenti
Vineri, 07 Ianuarie 2022 09:13

Halep, după victoria cu Golubic: „Dacă vrei să câștigi, nu trebuie să renunți niciodată“

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Simona Halep a trecut cu multă muncă de Golubic, în trei seturi, iar la finalul întâlnirii a oferit și câteva declarații pe terenul de joc.

„A fost foarte dificil, trebuie să recunosc. N-am crezut că pot câștiga acest meci, dar am luptat până la capăt și sunt foarte mândră de asta, pentru că în trecut am lucrat la acest aspect. A jucat incredibil, a luptat până la final, trebuie să-i acordăm credit pentru acest meci frumos. Mă bucur că am fost puțin mai puternică la final. Nu, nu am jucat bine astăzi. Serviciul meu a fost de rahat, trebuie să spun asta, îmi cer scuze pentru cuvânt, dar chiar aşa a fost. Am luptat cu mine astăzi, a fost dificil să-mi controlez emoțiile. Ea m-a adus în situația asta, a fost greu să gestionez momentul, dar, dacă vrei să câștigi, nu trebuie să renunți și mă bucur că nu am făcut-o“, a spus Halep.

Odată cu calificarea în semifinale, Simona Halep și-a asigurat un premiu în valoare de 10.100 de dolari şi 110 puncte WTA.

În semifinalele turneului de la Antipozi, reprezentanta noastră va da piept cu surprinzătoarea Zheng Qinwen (locul 126 WTA), ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări. Jucătoarea chineză în vârstă de doar 19 ani a învins-o în sferturile de finală pe croata Ana Konjuh, scor 7-6 (1), 7-6 (6).

Semifinala dintre Simona Halep și Zheng Qinwen va avea loc sâmbătă dimineața.

Sursa: www.gds.ro 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.