Mereu printre studenti
Joi, 05 August 2021 10:46

Oină / Trei titluri naţionale pentru CS Hoina Craiova

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oina continuă să fie un sport extrem de iubit în Oltenia, iar rezultatele obţinute de clubul CS Hoina Craiova sunt la nivelul aşteptărilor. Clubul din Bănie a participat, în perioada 29 iulie-1 august, la Campionatele Naţionale de Oină pentru juniori, desfăşurate în judeţul Constanţa, la Cumpăna şi Eforie Nord, unde a obţinut nu mai puţin de patru medalii (trei de aur şi una de bronz).

Având în componenţă copii din comuna Giurgiţa, acolo unde oina se bucură de sprijinul autorităţilor locale, echipele de juniori ale Hoinei Craiova au obţinut trei titluri naţionale, o reuşită totală pentru micii sportivi ai lui Cosmin Drăghici.

Altfel zis, evoluţia băieţilor a fost extraordinară, ei reuşind să obţină 3 medalii de aur şi o medalie de bronz în cele 4 competiţii la care au participat. Mai presus de rezultatele deosebite este de remarcat nivelul jocului prestat de copii.

CS Hoina Craiova a concurat la Campionatele Naţionale cu următorul lot: Răzvan Văduva, Cristi Ciuciună, Ionuţ Mȋrşeanu, Ştefan Baiaram, Robert Bogheanu, Alex Pădeanu, Daniel Văduva, Bogdan Radu, Florin Zamăneagră, Daniel Bogheanu, Cristian Mormoe, Cătălin Ciobanu, Răzvan Iovan şi Vlad Văduva. Antrenor: Cosmin Drăghici, colaborator Neguţ-Dumitru Marin.

Întâlnire spectaculoasă cu Marian Drăgulescu

O bucurie pentru tinerii sportivi a fost şi întâlnirea cu marele campion al gimnasticii româneşti, Marian Drăgulescu. Acesta a interacţionat cu băieţii, a învăţat de la ei elemente ale jocului de oină şi a făcut multe fotografii, oferindu-le o amintire extraordinară.

La meciurile desfăşurate pe plaja din Eforie, numeroşi oameni i-au remarcat pe aceşti copii deosebiţi, susţinându-i în competiţie. Prin muncă şi pasiune, băieţii legitimaţi la CS Hoina au făcut cunoscută localitatea Giurgiţa la nivel naţional şi au adus Craiovei şi Olteniei rezultate cu care ne putem mândri, arătând, o dată în plus, potenţialul acestei zone minunate a României.

Sursa: www.gds.ro 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.