Mereu printre studenti
Duminică, 01 August 2021 09:44

Ziua Mondială a Leilor şi aventurile unor reputaţi exploratori, în august la posturile National Geographic

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua Mondială a Leilor, marcată printr-un maraton de programe speciale de 24 de ore, noi episoade din „America sălbatică” şi aventurile unor reputaţi exploratori fac parte din programul lunii august al posturilor National Geographic.

National Geographic propune pentru această lună „Inginerie pentru spaţiu”, în fiecare marţi, din 3 august, de la ora 22:00; sezonul trei  din „Gordon Ramsay: Călător cu gust”, în fiecare miercuri, începând cu 11 august, de la ora 20:00; „Vânătorii de furtuni”, în fiecare joi, din 19 august, de la ora 21:00; şi „Bob Ballard: Viaţa unui explorator”, pe 2 august, de la ora 21:00.

Acestora se adaugă „Războiul drogurilor: Mafia”, în fiecare vineri, din 13 august, de la ora 22:00, şi sezonul al patrulea din „Climă virală”, în fiecare miercuri, din 18 august, de la ora 21:00.

Episoade în premieră din „America sălbatică” şi noi segmente din producţia „Cesar Millan: Om bun, câine bun”, din 6 august, în fiecare vineri de la ora 19:00, pot fi urmărite luna aceasta la National Geographic Wild.

În plus, pe 10 august, National Geographic Wild sărbătoreşte Ziua Mondială a Leilor cu un maraton de 24 de ore de programe cu şi despre acest prădător aflat în pericol.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.