Mereu printre studenti
Vineri, 30 Iulie 2021 07:30

Microsoft lansează prima versiune beta de Windows 11

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Windows 11 beta 1 este disponibil începând de astăzi pentru utilizatorii înscrişi în programul Windows Insider, care-l pot testa cu mai puţini griji.

Spre deosebire de versiunile dev de până acum, varianta beta se presupune că este mai stabilă, după ce multe din probleme şi bug-uri au fost eliminate de inginerii Microsoft.

Cu toate astea, compania americană avertizează că, totuşi, beta rămâne beta şi pot exista componente care nu funcţionează corect. Microsoft recomandă versiunea beta doar utilizatorilor cu abilităţi tehnice avansate.

Cei care au instalat versiunea dev şi vor să treacă la beta trebuie să schimbe canalul de distribuţie din setările pentru Windows Insider, intrând la Settings > Windows Update > Windows Insider Program.

Windows 11 va aduce o nouă interfaţă grafică cu un nou meniu start şi mai multe noutăţi tehnice, printre care suportul nativ pentru aplicaţii de Android, widget-uri (din nou) şi mai multe optimizări de performanţă.

Microsoft spune că Windows 11 va fi disponibil undeva în preajma sărbătorilor de iarnă. Upgrade-ul va fi gratuit pentru utilizatorii de Windows 10.

 Sursa: www.news.ro 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.