Mereu printre studenti
Joi, 15 Iulie 2021 07:33

Liceele vocaţionale au afişat primele rezultate de la admitere

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii care au optat pentru licee cu specializări vocaţionale au aflat ieri dacă au fost sau nu admişi. În Dolj, cea mai mare concurenţă a fost la Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Velovan” din Craiova, la specilizarea învăţători-educatoare.

La Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Velovan” din Craiova au fost 237 de candidaţi care s-au înscris pe 48 de locuri la învăţătiri -educatoare. Conform rezultatelor iniţiale, ultima medie de admitere la această specializare fost 8,95. La educator-puericultor au fost 161 de candidaţi pe 24 de locuri, ultimul candidat declarat admis, conform listei finale a avut media 8,57. Rezultatele au fost afişate pe site-ul colegiului. Elevii care au dorit să opteze pentru admiterea computerizată au avut doar, ieri, posibilitatea de a renunţa la locul ocupat.

Medii peste 7 la Liceul de Arte din Craiova

De asemenea, o astfel de etapă de admitere a fost şi la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, la clasele de muzică şi arte plastice.

Liceu cu profil vocaţional este şi Colegiul Naţional Militar”Tudor Vladimirescu”, care va afişa rezultatele admiterii pe 19 iulie.


Pentru prima etapă de repartizare computerizată și admitere în învățământul liceal de stat pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2021-2022, opţiunile se fac în perioada 16 – 22 iulie.

Sursa: www.gds.ro 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.