Mereu printre studenti
Joi, 08 Iulie 2021 08:44

Simona Halep a felicitat-o pe Emma Răducanu pentru prestaţia de la Wimbledon

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Emma Răducanu (18 ani, 338 WTA), jucătoarea cu tată român și mamă chinezoaică, a impresionat la Wimbledon, însă a fost nevoită să abandoneze în meciul cu Ajla Tomljanovic, din optimile de finală, la scorul de 6-4, 3-0 în favoarea australiencei.

Britanica a cerut intervenția medicului, din cauza unor probleme de respirație. A urmat o pauză medicală la vestiar, apoi Răducanu nu a mai revenit pe teren. Ulterior, oficialii de la Wimbledon au anunțat că Emma Răducanu nu va veni nici la conferința de presă de după meci.

După anunțul retragerii de la turneul londonez, în presa britanică s-a iscat un scandal imens după ce pe rând, John McEnroe (62 de ani), de trei ori campion la Wimbledon și Piers Morgan, jurnalist și vedetă TV în Marea Britanie, au comentat decizia Emmei și au fost de părere că ea s-a retras pentru că era în dezavantaj.

Câştigătoare la Wimbledon în 2019, Halep a ţinut să o felicite pe Răducanu pentru parcursul acesteia la Londra. Simona a postat o poză din 2014 cu cele două pe un site de socializare, alături de un mesaj: „Timpul zboară, felicitări Emma Răducanu pentru o prestație incredibilă”.

Sursa: www.gds.ro 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.