Mereu printre studenti
Miercuri, 05 Mai 2021 07:53

Halep, după eliminarea de la Madrid: „Aș fi avut nevoie de mai multe meciuri“

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Învinsă de Elise Mertens cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5 în optimile turneului WTA 1000 de la Madrid, Simona Halep a declarat că a făcut erori necaracteristice pentru că s-a grabit prea mult. De asemenea, aceasta a adăugat că are nevoie de mai multe meciuri pentru a-și intra în ritm.

„Cu siguranță aș fi avut nevoie de mult mai multe meciuri, dar a fost cum a fost, cu accidentări. E greu să joc turnee dacă nu sunt sută la sută. Partidele pe care le-am jucat aici însă, la Madrid, mi-au arătat că sunt la un nivel destul de bun. Nu mi-am pierdut foarte mult din joc, dar mental și ca răbdare un pic se vede, mă grăbesc destul de mult și fac unele greșeli pe care în mod normal nu le-aș face sau în trecut nu le făceam. Trebuie să privesc însă înainte, să văd ce am greșit în meciul acesta și să încerc să fiu mai bună la următorul.

Am simțit oboseală în setul al treilea, cred că s-a și văzut, dar vine tot de la meciuri. Nu am avut partide strânse anul acesta, grele, în care să pot să-mi depășesc limita. Recuperarea este însă, sper eu, destul de rapidă, cu masaj, tratament și alergare, pentru că așa își revine corpul. Bula în care suntem este un pic apăsătoare, să stai închis în cameră și să nu poți să ieși este destul de greu. Cred că se vede la majoritatea sportivilor că suntem ceva mai nervoși decât eram înainte. Încercăm să dăm, însă, tot ce avem mai bun și sper ca lucrurile să revină la normal, pentru că ne este dor de public“, a punctat Halep.

Program aglomerat pentru Simona

Pentru Simona va urma o perioadă aglomerată, cu mai multe turnee consecutive, printre care şi Grand Slam-ul din Hexagon.

Sunt două săptămâni de la Roma până la Roland Garros și o să fie greu să merg la Paris atât de repede. O să vin și pe acasă, trebuie să mă aerisesc, să ies în oraș, să mă plimb, am mai mult de 20 de zile de când stau închisă și este apăsător“, a adăugat românca.

Pentru traseul de la Madrid, Simona va rămâne cu € 34.048 și 120 de puncte în ierarhia WTA de simplu.

Sursa: www.gds.ro 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.