Imprimă această pagină
Vineri, 30 Aprilie 2021 07:44

Proiectul caritabil ”Fabrica de Fericire” ediția a VII-a a luat sfârșit

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sfintele Paște, o zi specială, îmbogățită de aroma bucatelor tradiționale și parfumul florilor de primăvară, o sărbătoare în care trebuie să fim alături de familie, dar și de semenii noștri, să le oferim sprijinul și ajutorul de care au atâta nevoie.

Pentru că și-au dorit să aducă o rază de speranță în sufletele oamenilor, Convenția Organizațiilor Studențești împreună cu asociațiile membre au desfășurat a VII-a ediție a proiectului caritabil “Fabrica de Fericire”, în perioada 29 martie-23 aprilie.

WhatsApp Image 2021 04 30 at 09.28.32 1

Acțiunea a avut parte de un real succes și peste 200 copii din Craiova și din județul Dolj au primit daruri cu prilejul Sărbătorilor Pascale.

Un numar de 100 studenți voluntari din cadrul Universității din Craiova și-au unit forțele și împreună au reușit să le fie aproape copiilor care au nevoie de fiecare dintre noi.

În urma strângerii de fonduri, s-au achiziționat peste 2000 kg de alimente neperisabile, jucării și rechizite pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-18 ani.

Totodată, în sprijinul copilașilor, au venit și persoane cu suflet mare care le-au făcut pachete cu daruri, înscrise prin intermediul formularului Google, unde și-au ales cazul împreună cu echipa de marketing a proiectului.

3e33356f aa86 4aa4 8217 0260ca8e86c1

Partenerii în cadrul acestui proiect au fost DIRECȚIA GENERALĂ  DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ CRAIOVA, UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA ȘI CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Această ediție nu s-ar fi putut realiza fără sponsorii care și-au arătat sprijinul în acest demers: Fundația Anya – TOP GEL, Casa Noastră SRL – QFORT, Centrul Regional de Management, Sud Vest Oltenia HUB, MAGNIS SRL, Asociația Nexus Community Project, Asociația Dem D. Stoenescu – Baroul Dolj, Asociația ASLAR ARMONIA, Eurogenetic SRL, AZALIS SRL, Royal Models Agency, IT Innovation CORP – Ghiftshare, QNICSTO GROUP SRL, November Store SRL, DOLUCY COM SRL.

Evenimentul s-a bucurat de o promovare deosebită datorită partenerilor media: TVR CRAIOVA, Tele Universitatea, Radio Campus Craiova, Radio România Oltenia- Craiova.

“Ne bucurăm că am putut să aducem bucuria pe fața acelor copilași, care îți înmoaie inima doar cu un zâmbet”, a declarat un voluntar COS.

WhatsApp Image 2021 04 30 at 09.30.12

WhatsApp Image 2021 04 30 at 09.30.41