Mereu printre studenti
Luni, 12 Aprilie 2021 11:39

Temperaturile scad, după câteva zile de vreme caldă

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Temperaturile scad, după câteva zile de vreme caldă, și vor fi înregistrate maxime cuprinse între 0 – 8 grade. Mai scăzute vor fi la munte, anunță meteorologii în prognoza pentru următoarele două săptămâni (12 – 25 aprilie). Din 16 aprilie se încălzește din nou.

Oltenia

Vremea se va încălzi ușor în primele două zile ale intervalului, când media maximelor termice se va situa în jurul a 18 grade, apoi se va răci. În perioada 14 – 16 aprilie, temperaturile diurne se vor situa în medie la 10 – 12 grade, valori mult sub cele normale.

Începând cu 17 aprilie, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, media maximelor urmând să atingă valori de 16 – 17 grade spre finalul celei de-a doua săptămâni. Minimele termice nu vor avea variații semnificative și se vor situa în medie între 2 și 6 grade.

Va ploua, în general, moderat cantitativ în intervalul 13-14 aprilie și doar pe arii mai restrânse și slab în restul intervalului.

La munte

În primele două zile se vor înregistra temperaturi maxime medii de 9 – 10 grade, apoi vremea se va răci accentuat. În perioada 14 – 16 aprilie, temperaturile diurne se vor situa în medie între 0 și 2 grade. Începând cu data de 17 aprilie, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată. Media maximelor urmează să atingă valori în jurul a 6 grade la finalul celei de-a doua săptămâni. Minimele termice nu vor avea variații semnificativ și vor fi preponderent negative, cuprinse în medie între -4 și 0 grade.

Sursa: www.gds.ro 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.