Mereu printre studenti
Luni, 12 Aprilie 2021 06:24

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reîncep cursurile

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu vor reîncepe astăzi cursurile online ale semestrului al doilea, potrivit Agerpres.

Pentru clasele terminale, structura anului şcolar nu a suferit niciun fel de modificare. Vacanţele de primăvară rămân la datele planificate şi cunoscute (2 aprilie – 11 aprilie pentru Sărbătorile Pascale Catolice şi 30 aprilie – 9 mai pentru Sărbătorile Pascale Ortodoxe).

Clasele terminale vor participa online la toate activităţile didactice

În intervalul 12 aprilie – 29 aprilie, clasele terminale vor participa online la toate activităţile didactice. Vacanţa se va încheia pentru elevii din celelalte clase pe data de 4 mai.

Grupele din învăţământul preşcolar, clasa pregătitoare, clasele I – a VII-a şi clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a vor finaliza semestrul în data de 25 iunie, în loc de 18 iunie.

Examenele naţionale se vor desfăşura la datele stabilite

Examenele naţionale se vor desfăşura la datele stabilite, conform calendarelor aprobate: 22 – 25 iunie – Evaluarea Naţională a elevilor de clasa a VIII-a şi 28 iunie – 1 iulie – probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

Probele de competenţe din cadrul examenului de bacalaureat vor fi echivalate conform unei proceduri elaborate de către Ministerul Educaţiei.

Sursa : www.GDS.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.