Mereu printre studenti
Vineri, 19 Martie 2021 08:54

Student Erasmus în vremuri de pandemie

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) a lansat ghidul „Student Erasmus în vremuri de pandemie” care cuprinde informații destinate studenților cu privire la organizarea mobilităților în contextul COVID-19.

Ghidul este disponibil în format electronic și poate fi accesat la adresa: bit.ly/StudentERASMUS2021

Scopul ghidului este unul informativ și le oferă studenților detalii generale esențiale pentru a înțelege condițiile în care se pot organiza mobilitățile în contextul specific vremurilor pe care le trăim și încurajează, totodată, depășirea anumitor provocări. Ghidul îndrumă studenții în experiența de mobilitate de studiu sau de practică efectuate în această perioadă, le prezintă opțiunile disponibile și conturează câteva scenarii pentru o mai bună înțelegere și gestionare a situațiilor specifice.

Comunicarea studenților cu Biroul Erasmus este esențială pentru aflarea mai multor detalii tehnice referitoare la organizarea mobilităților sau pentru concretizarea cazurilor specifice care pot apărea în funcție de situație și de nevoi.

CONTACT:

https://www.ucv.ro/media/det.php?id=2409

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.