Mereu printre studenti
Miercuri, 17 Martie 2021 11:08

5 locuri din Craiova unde poți ajunge cu Uber ca să te simți ca-n city break

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă am învățat ceva în ultimele luni a fost să găsim modalități creative de a ne petrece timpul liber. Acum zilele sunt din ce în ce mai lungi și din ce în ce mai calde, iar acest lucru ne face să vrem să ieșim mai mult, să călătorim și să descoperim locuri noi. Dar facem aceste lucruri respectând regulile de siguranță și distanțare socială, care ne-au devenit deja un obicei. 

Din fericire, locuim într-un oraș plin de locuri care merită vizitate și pe care le-am recomanda oricărui turist. Dar ce-ar fi ca pentru un weekend să devenim turiști în propriul oraș? 

Pune-ți masca, asigură-te că te-ai spălat pe mâini, comandă un Uber și hai să vizităm Craiova!

 1. Parcul Nicolae Romanescu 

Parcul Nicolae Romanescu este cel mai mare și mai cunoscut parc al orașului, fiind declarat monument istoric. Și pe bună dreptate, dacă te gândești câte lucruri poți vizita – Podul Suspendat, Castelul Fermecat, Hipodromul Craiova și Grădina Zoologică sunt doar câteva dintre obiectivele pe care le poți vedea în acest weekend.

 1. Muzeul Olteniei Craiova – Secția Științele Naturii
  Dacă ai chef să admiri expoziţia de paleontologie sau poate vrei să vizitezi expoziția permanentă Universul și Sistemul nostru Solar, secția Științele Naturii a Muzeului Oltenia Craiova este locul unde trebuie să ajungi în weekend. 
 1. Palatul Administrativ
  Acesta nu este doar o clădire reprezentativă din punct de vedere istoric, ci și o clădire cu o estetică aparte. Deci, dacă în acest weekend îți dorești să dai curs pasiunii pentru arhitectură, poate ar trebui să iei un Uber până aici.
 2. Muzeul de Artă
  Ce poate fi mai relaxant decât o plimbare printre numeroase opere de artă, într-o clădire care le face concurență? Palatul Mihail, unde este găzduit Muzeul de Artă, este de o frumusețe aparte, iar obiectele de artă pare că au fost făcute pentru a fi expuse acolo. 
 1. Grădina Botanică „Alexandru Buia”
  O ocazie perfectă pentru a revizita cartierul și o pauză binemeritată în Grădina Botanică va fi remediul potrivit de weekend după atâtea zile de zăpadă. 


Dacă alegi să călătorești cu Uber pentru a ajunge într-una dintre destinațiile tale preferate din Craiova, e important să știi de măsurile de siguranță luate de companie, care respectă toate recomandările Organizației Mondiale de Sănătate. 

De la începutul pandemiei, Uber a implementat o serie de măsuri pentru siguranță în timpul curselor:

 • Verificarea măștii – Uber a introdus o tehnologie pentru a verifica faptul că șoferii poartă măștile în mod adecvat.
 • Le reamintim șoferilor și pasagerilor care sunt măsurile de siguranță necesare în timpul curselor, precum obligația de a purta masca.
 • Rambursarea șoferilor pentru achiziționarea de echipamente de protecție individuală.

Așa-i că ți-am făcut poftă de o plimbare? Bucură-te de orașul tău alături de Uber și descoperă-l în întregime fără să pierzi prea mult timp pe drum. 

Sursa: www.gds.ro 

Ultima modificare Miercuri, 17 Martie 2021 11:58

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.