Mereu printre studenti
Joi, 21 Ianuarie 2021 08:35

Colecţia de primăvară-vară a casei de modă Fragonard, intitulată „Couleurs roumaines”, evidenţiază tradiţiile şi artiştii români

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noua colecţie de primăvară-vară a casei de modă franceze Fragonard, intitulată „Couleurs roumaines”, evidenţiază tradiţiile şi artiştii români, a anunţat ambasadorul Luca Niculescu.

Într-un mesaj publicat pe Facebook miercuri, diplomatul român a transmis: „O mare bucurie în această dimineaţă. Celebra casă de modă şi parfumuri Fragonard ne-a invitat pentru avanpremiera colecţiei de primăvară - vară, care se numeşte pur şi simplu «Couleurs roumaines». Şi, într-adevăr, când intri în magazinul de lângă Madeleine, te copleşesc culorile din universul artizanal romănesc. Covoare, perne, haine, obiecte artizanale - totul e făcut ca să scoată în evidentă tradiţiile româneşti şi pe artiştii români. La loc de cinste sunt delicatele obiecte în ceramică alb-albastră de Saschiz, iar numele meşteşugarilor, poveştile lor şi harta României sunt trecute cu multă atenţie”.

El a acontinuat: „Agnes Costa, proprietara mărcii Fragonard, mi-a mărturisit că proiectul a fost posibil si graţie doamnei Andreea Diana Tănăsescu de la asociaţia La blouse roumaine, care a facut legătura cu comunităţile de artizani şi meştesugari. Mulţumiri din partea noastră, vom fi foarte fericiţi să vedem motivele şi culorile din România în această vară, pe străzile Parisului”.

 Sursa : www.news.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.