Mereu printre studenti
Vineri, 04 Decembrie 2020 08:13

”Cutiuța cu dorințe” , campanie de strângere de donații organizată de echipa Go Romania

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa Go Romania organizează o campanie de strângere de donații pentru cel puțin 70 de copii din medii defavorizate, pentru a le putea aduce un zâmbet pe față de sărbători.

Campania de anul acesta se va desfășura doar în județele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Dacă te afli în unul din aceste județe, aceștia au nevoie de ajutorul tău. Sunt multe feluri în care te poți implica, fie pe partea de logistică, fie pe partea de comunicare.

Dacă aveți prin casă jucării sau din cele trebuincioase unui copil, care poate nu mai sunt interesante pentru copilul vostru pentru că va primi unele noi și va uita de cele de anul trecut, acum este momentul ca acestea să ajungă la un copil pentru care înseamnă foarte mult. Donațiile trebuie să fie în stare foarte bună și să încapă într-o cutie cam de mărimea celei de pantofi (lungime=335mm, lățime=190mm, înălțime=120mm). Se pot face donații din alte părți ale țării trimise prin curierat până la data de 12 Decembrie 2020.

De precizat este faptul că se vor respecta toate măsurile de siguranță în ceea ce privește sterilizarea obiectelor și împachetarea acestora.

Cine dorește să se implice, va trebui să completeze un formular de înscriere : http://tiny.cc/cutiutacudorinte2020.

Mai multe detalii despre această campanie, le găsiți pe pagina de Facebook Go Romania.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.