Mereu printre studenti
Joi, 03 Decembrie 2020 08:44

Alegeri în cadrul Convenției Organizațiilor Studențești Craiova!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, 2 decembrie, a avut loc Adunarea Generală a Convenției Organizațiilor Studențești din Universitatea din Craiova, cu ocazia alegerii unui nou Consiliu Director.

În urma alegerilor și a votului exprimat, noua componență a Consiliului Director este:

Funcția de Președinte: Ionuț-Cristian Ene

Funcția de Prim-Vicepreședinte: Sorin Crăițan

Funcția de Vicepreședinte Educațional: Ovidiu Deaconescu

Funcția de Vicepreședinte Relații Publice: Adriana Trăilă-Dobrescu

Funcția de Vicepreședinte Social: Alexandru Pîrvuțoiu

Funcția de Vicepreședinte Proiecte: Denis Mihuțescu

Funcția de Secretar General: Anamaria Mîndruță

Funcția de Secretar Executiv: Adelina Godescu

Funcția de Consilier probleme imagine și marketing: Bianca Prică

 

De asemenea, în cadrul Adunării Generale, fostul Președinte Radu Antohi, a fost numit “Președinte de onoare al Convenției Organizațiilor Studențești din Craiova”, în semn de recunoștință pentru activitatea derulată în cadrul COS și pentru sprijinul acordat studenților pe tot acest parcurs.

Convenția Organizațiilor Studențești a fost înființată în luna ianuarie a anului 2010 și este organizația reprezentativă a studenților la nivelul Universității din Craiova.

Scopul acestei structuri este acela de a crea un mediu propice dezvoltării personale și profesionale a studenților prin derularea de proiecte și activități în cadrul cărora aceștia pot valorifica cunoștințele dobândite.

În componența COS se regăsesc 13 asociații constituite la nivelul Universității din Craiova al căror scop comun este acela de a reprezenta și susține studenții, atât la nivelul Universității, cât și în relațiile cu alte instituții.

Organizațiile studențești reprezintă promotorul proiectelor, ideilor și inițiativelor studențești, fiind formate în totalitate din studenți.

”Vreau să le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată și să îi asigur de faptul că îmi voi exercita mandatul cu devotamentul și implicarea necesară pentru ca lucrurile să decurgă așa cum trebuie. Mă bucur să am alături o echipă nouă, cu forțe proaspete și pregătită să realizăm lucruri frumoase împreună. Ne dorim ca pe parcursul acestui mandat să continuăm proiectele deja începute de colegii noștri și să dezvoltăm în continuare Convenția Organizațiilor Studențești”, a declarat Ionuț-Cristian Ene – Președinte COS

Ultima modificare Joi, 03 Decembrie 2020 10:30

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.