Mereu printre studenti
Miercuri, 21 Octombrie 2020 08:03

Filme de văzut în octombrie

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luna octombrie a venit, așa că este momentul să îți faci o listă cu filmele și serialele pe care le urmărești. Iar ca totul să îți fie și mai ușor, îți facem câteva recomandări:

1. Rebecca (2020)

După cum deja ți-ai dat seama, Rebecca este inspirat de romanul clasic din 1938 al lui Daphne du Maurier. Regizorul Ben Wheatley propune o adaptare modernă în care Lily James o va interpreta pe Mrs. de Winter, o femeie care se căsătorește cu un bărbat bogat și cu care se mută la moșia Manderley. Naivă și lipsită de experiență, ea se va afla în umbra primei soții a lui Maxim, Rebecca.

Premiera: 21 octombrie

2.Emily in Paris (2020)

Emily, jucată de actrița Lily Collins, este o tânără americană din Midwest angajată de o firmă de marketing din Paris cu scopul de a le oferi o altă perspectivă asupra lucrurilor. În spatele serialului se află producătorul Darren Star, cel care a realizat Beverly Hills, 90210, Melrose Place .

3.Moneyball (2011)

Filmul Moneyball are ca sursă de inspirație cartea cu același nume scrisă de Michael Lewis. Billy Beane, jucat de actorul Brad Pitt, este un fost jucător de baseball care în cele din urmă ajunge să fie managerul echipei Oakland Athletics. Scopul lui este de a aduna o echipă de baseball, cu un buget redus, folosind informații și analize generate de un computer.

4.The Trial of the Chicago 7 (2020)

Regizat și scris de Aaron Sorkin, filmul spune povestea a șapte persoane aflate în proces, în urma multiplelor acuzații de crimă după protestul de la Conveția Națională Democratică din 1968 din Chicago, Illinois.

Sperăm că ti-am fost de ajutor și vom reveni, în scurt timp cu alte recomandări de filme cu tematica de Halloween pentru tine și cei dragi!

Vizionare plăcută!

Ultima modificare Miercuri, 21 Octombrie 2020 09:07

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.