Mereu printre studenti
Marți, 20 Octombrie 2020 08:11

Bucharest International Dance and Performance Festival continuă online

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea de-a 15-a ediţie a eXplore - Bucharest International Dance and Performance Festival continuă în această săptămână cu performance-uri, discuţii şi video-instalaţii în mediul online, în urma noilor măsuri luate în contextul crizei sanitare.

Lucrările artiştilor Eszter Salamon, Manuel Pelmuş, Roel Heremans, Ilinca Păun Constantinescu şi Micheline Dufert vor fi prezentate, până pe 25 octombrie 2020, pe pagina de Facebook a festivalului. 

eXplore festival #15 propune publicului o serie de incursiuni-eseu asupra relaţiei dintre mişcare, spaţiu şi timp, din perspectiva unui dialog între corp-imagine-sunet. 

Instalaţiile din evenimentul prezentat în 18 octombrie pot fi vizitate la WASP Working Art Space and Production, pe toată perioada festivalului, până duminică, în intervalul orar 15:00-19:00, cu programare pe e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

eXplore este produs de Asociaţia 4Culture şi WASP Studios. Proiectul cultural este co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Sursa: www.news.ro

Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2020 08:20

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.