Mereu printre studenti
Miercuri, 30 Septembrie 2020 06:58

Program de dezvoltare la Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova a avut loc  lansarea proiectului POCU/626/6/13/132662 cu titlul ”Educație și competențe prin stagii de practică pentru studenți din domeniul drept și administrație publică” desfășurat în parteneriat între Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept – Beneficiar și Baroul Dolj – Partener.

Acesta este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și are o valoarea de 4.348.459,50 lei. Proiectul își propune creșterea numărului absolvenților de învațamânt terțiar universitar din domeniul drept și administrație publica care îsi gasesc un loc de munca urmare a accesului la stagii de practică la potențiali angajatori, la parteneriate sustenabile cu sectorul privat pentru facilitarea tranziției de la educație la un loc de munca, la un sistem de informare coordonata, la servicii de consiliere și orientare profesională axate pe dobândirea de competențe transversale corelate cu necesitațile pieței muncii, precum și la activitați de formare de competențe antreprenoriale prin întreprinderea simulată.

Grupul Țintă este format din studenți din ciclul licență, specializările Drept IF și IFR, precum și Administrație Publică și studenți din ciclul Master, specializarile Drept și Administrație Publică. Dintre cei 360 de membri înscriși în Grupul Țintă, 200 de studenți cu cele mai bune rezultate obținute prin participarea la programe de învațare prin experiența practică (stagii de practică) la potențiali angajatori din domeniul drept și administrație publică vor fi premiați. Perioadă desfășurare: 2 septembrie 2020 – 31 august 2022.

Sursa: www.cvlpress.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.