Mereu printre studenti
Luni, 17 August 2020 08:10

Irina Rimes a compus două albume în izolare: Pe primul l-a livrat personal, ca să îşi revadă fanii

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Irina Rimes a lansat în pandemie albumul „Pastila” pe care l-a livrat chiar ea, de dragul fanilor. Artista a compus şi albumul pentru anul viitor, a învăţat limba franceză şi a făcut sport. „Pastila” este un album diferit: „A fost o ieşire artistică”, spune Irina, potrivit MEDIAFAX.

Irina Rimes s-a întrecut pe ea în această pandemie. Artista a compus două albume: „Pastila”, albumul lansat de curând, şi „Acasă”, albumul pentru anul viitor despre care te anunţă că ar fi cel mai bun de până acum.

 Deşi spune că i-a priit acest timp preţios pe care l-a aşteptat de 4 ani, Irina a simţit lipsa concertelor aşa că a decis să îşi livreze personal albumul „Pastila”, pe care a pregătit 10 piese în colaborări cu artişti renumiţi precum: Nane, Bruja, Amuly sau producătorul Luca Beatz.

„Izolarea în sine mie mi-a prins bine pentru că am reuşit să mă întorc la mine cumva", spune Irina. „Mi-am mutat studioul acasă, care e aici în dreapta mea, un studio mic şi foarte modest dar care şi-a făcut treaba cu albumul <> şi nu numai. În continuare ţin sesiuni acasă. Fac sesiuni acasă şi am învăţat să fac chestii singură, adică să încep cu o mini producţie, să pun o tobă, să pun un pian, să trag o voce, să mi le tai singură, să mi le aranjez în proiect. Cumva, la mine izolarea asta a fost despre dezvoltare", a spus Irina Romes.

Pentru Irina, albumul „Pastila” a fost o „ieşire artistică”.

„O chestie pe care voiam să o spun de mult şi mă tot abţineam".

Spune că a decis să livreze albumele personal pentru a vedea chipurile oamenilor: „Ca să văd zâmbetele pe faţa lor pentru că nu le-am vazut de mult şi, sincer vă spun, mi-era dor", mai spune artista.

„Îmi place că oamenii atunci când vin la mine nu spun niciodată 'Vai, Irina, am visat mereu să te văd', ci vin la mine şi îmi spun 'Mulţumesc pentru muzică! Muzica ta m-a ajutat'”, mărturiseşte artista.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.