Mereu printre studenti
Joi, 30 Iulie 2020 10:00

Craiova CityApp – Aplicaţia care te invitã sã descoperi oraşul

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Craiovenii şi turiştii care vizitează Bănia au acum la dispoziţie un nou canal de informare şi de comunicare. Este vorba despre aplicaţia Craiova City App, un instrument rapid şi direct de inter-relaţionare dintre cetăţeni, turişti, autorităţi şi furnizorii de servicii publice şi private.
Aplicaţia Craiova City App este, în acelaşi timp, un ghid turistic digital care adună într-un singur loc toate informaţiile de interes din Craiova, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement şi timpul liber, dar şi calendarul evenimentelor dedicat craiovenilor şi turiştilor.

„Prin intermediul acestei aplicaţii, punctele de interes ale oraşului sunt de acum la doar un click distanţã. Craiovenii, dar şi cei care ne viziteazã oraşul, pot fi la curent cu o gamã largã de informaţii despre principalele atracţii din Craiova şi de prin împrejurimi, unităţi de cazare, restaurante, transport, evenimente, producători şi artizani locali. De asemenea, aplicaţia Craiova City App poate fi accesată şi pentru a raporta incidente, un aspect foarte important pentru municipalitatea craioveană, pentru a da curs cât mai repede oricăror sesizări semnalate de cetăţeni”, a declarat primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

Una dintre principalele motivaţii ale Primãriei Municipiului Craiova în dezvoltarea aplicaţiei a reprezentat-o modulul „Raportãri incidente”, care asigurã o comunicare bidirecţionalã între cetãţeni, turişti şi adninistraţia localã. Cu ajutorul acestui serviciu, interacţiunea cu autoritatea localã este mult mai simplã. Comunicarea se face prin mesaje directe, în plus cei intertesaţi pot ataşa fotografii şi fişiere care au legãturã cu problemele sesizate.

„Am vrut sã oferim craiovenilor posibilitatea de a comunica direct cu departamentele responsabile din cadrul primãriei şi pe aceastã cale, altfel decât o fac în mod obişnuit. Astfel, pot sesiza în timp real problemele întâlnite în oraş legate de strãzi, ordinea publicã, siguranţa circulaţiei, spaţii verzi şi spaţii de joacã, construcţii, transport în comun, utilitãţi şi alte probleme diverse”, a declarat primarul Mihail Genoiu.

Tot prin intermediul aplicaţiei Craiova City App, toţi cei interesaţi pot urmãri constant informaţii utile legate de trafic, servicii medicale, ştirile şi noutãţile primãriei, dar şi evenimentele sportive şi culturale care se desfãşoarã în oraş.

Craiova City App este o aplicaţie gratuită care poate fi descărcată de pe orice dispozitiv de tip smartphone cu sistem de operare Android sau IOS, informaţiile putând fi urmărite şi de pe pagina de facebook dedicată acesteia – CityApp Craiova.

Sursa: www.cvlpress.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.