Imprimă această pagină
Miercuri, 08 Iulie 2020 11:14

Sacoul negru: combinatii basic de efect

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un blazer bine ales iti redeseneaza silueta si postura si transmite incredere in sine. Inainte sa te prezinti, vorbeste despre tine ceea ce porti. Avantajul acestui obiect vestimentar este usurinta cu care te face sa arati instant imbracata “la patru ace”. In jurul lui poti experimenta look-uri potrivite fiecarui moment al zilei si oricarui sezon. Mereu prezent in galeria pieselor esentiale, este cea mai durabila si inspirata investitie pe care o poti face.

 

Femeia care poarta un sacou impecabil croit vorbeste despre dorinta de a investi timp si efort in tot ceea ce face, de la aspectul fizic la activitatea profesionala. Alegerea piesei potrivite implica, intotdeauna, o atentie deosebita la detalii. Mai intai, structura hainei trebuie sa iti avantajeze conformatia si stilul de viata. O persoana dinamica va prefera o linie relaxata, un sacou lung care sa-i permita o mai mare libertate de miscare. Culoarea ce transcede trendurile, nasturii, stofa din care este confectionat si calitatea executiei sunt, de asemenea, definitorii.

 

Compunerea unui costum este, desigur, cea mai cunoscuta uzitare a sacoului. Un model negru in stil boyfriend arata formal fara a fi sobru, are prestanta si carisma in uniformitatea optiunilor office. Buzunarele oblice cu clapa ii dau un aspect proaspat si modern. Asorteaza o camasa alba cu guler esarfa si sandale minimaliste, iar dupa orele de lucru poti condimenta tinuta cu o pereche de cercei glamour. Pantalonii tigareta te vor ajuta sa creezi un look feminin si profesional fara cusur. Investeste in modele impecabil croite, din tesaturi de buna calitate, care sa transmita atentia ta la detalii. O aparitie perfecta sugereaza efort si pasiune pentru ceea ce faci, calitati care se regasesc si in munca pe care o desfasori.

KartesModa KM260 black 3

 

Daca nu este obligatoriu sa porti costum si nu te regasesti intr-un mix conservator, combina sacoul cu o rochie clepsidra cu lungime medie. Nuantele de pamant, asemenea bejului, vor fi mereu in tendinte si confera tinutei echilibru si carisma cromatica. Ansamblul este perfect pentru serviciu, dar si pentru o iesire cu prietenele. Alege o pereche de saboti din velur, cu toc bloc confortabil. O esarfa animal print si cateva bratari de efect finiseaza o aparitie ingrijita si cocheta, deloc ostentativa.