Imprimă această pagină
Vineri, 19 Iunie 2020 06:15

Wizz Air redeschide baza din Craiova

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania aeriană low-cost Wizz Air şi-a redeschis bazele de la Sibiu şi Timişoara, iar din 19 iunie redeschide baza din Craiova, potrivit unui comunicat al operatorului aerian.

Pasagerii pot rezerva zboruri pe un total de 35 de rute către unele dintre cele mai populare ţări precum: Germania, Austria şi Elveţia. De asemenea, zborurile spre aceste ţări au fost reluate şi de la celelalte baze şi aeroporturi de unde Wizz Air operează în România.

„Pentru a ajuta pasagerii şi echipajul să călătorească în siguranţă şi fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanţarea fizică în timpul îmbarcării şi curăţenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecţie a sănătăţii clienţilor şi a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in şi orice achiziţii de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacţiunea neesenţială la aeroport. În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugaţi să respecte noile reguli de distanţare fizică atât în timpul îmbarcării, cât şi al debarcării.”, se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii companiei precizează că echipajul, precum şi pasagerii, trebuie să poarte măşti pe tot parcursul zborului, deşi filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri şi bacterii din aerul din cabină.

Echipajul de cabină va distribui şerveţele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord şi încurajarea plăţii contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanţarea locurilor între pasageri. Wizz Air va continua programul său de curăţenie zilnic strict, aeronavele fiind dezinfectate în timpul nopţii, în conformitate cu indicaţiile oficiale.

www.gds.ro