Mereu printre studenti
Vineri, 05 Iunie 2020 06:40

Opera Craiova revine în faţa spectatorilor

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Şi totuşi, se cântă!” este concertul pregătit de Orchestra de cameră a Operei Române Craiova pentru reîntâlnirea cu iubitorii muzicii şi pentru deschiderea stagiunii 2020-2021.

Cele două concerte vor avea loc sâmbătă, 6 iunie 2020, de la ora 20.00, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu şi duminică, 7 iunie 2020, de la ora 20.00, în Piaţa Mihai Viteazul.

Accesul este permis în limita locurilor disponibile şi a măsurilor dispuse de autorităţi. Pentru detalii privind modalităţile de acces la cele două concerte, persoanele interesate sunt rugate să contacteze agenţia de bilete a Operei Române Craiova, strada Mihai Viteazul nr. 7, telefon 0351.442.471, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Opera Română Craiova face un apel către spectatori să respecte cu stricteţe regulile de distanţare fizică şi îi asigură că vor lua toate măsurile pentru siguranţa publicului şi a artiştilor.
Sursa: www.cvlpress.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.