Mereu printre studenti
Joi, 07 Mai 2020 06:25

“U” Craiova, prin Mihai Roman, a câştigat Cupa României la FIFA 20

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României la FIFA 20, turneu organizat de FRF, la care au participat toate echipele din Liga I, printr-un jucător din lot. Pentru Ştiinţa a evoluat Mihai Roman, care l-a depăşit în finală pe Stephan Drăghici, jucător împrumutat de Craiova la Mediaş, echipă pe care a reprezentat-o. Astfel, Bănia se poate mândri cu cei mai pricepuţi jucători de FIFA 20. Duelurile s-au disputat în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, rating mediu al jucătorilor 85. În finală, Mihai Roman s-a impus cu 3-2 şi cu 4-3.

În fazele anterioare, Mihai Roman s-a impus cu 2-3, 3-1, 1-0 în faţa lui Răzvan Onea de la Politehnica Iași, iar în semifinale a trecut cu 3-0, 4-3 de Mike Cestor, de la CFR Cluj.

Mihai Roman câştigase pentru Universitatea Craiova şi Cupa Betano la FIFA 20, la care au mai participat PAOK Salonic, Braga şi Maritimo Funchal. Atacantul de 28 de ani nu va mai fi pe teren în acest sezon, din cauza unei probleme cardiace descoperite în iarna trecută.

Sursa: www.cvlpress.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.