Mereu printre studenti
Luni, 13 Aprilie 2020 07:29

Alb-albaştrii încep pregătirile, prin video-conferinţă

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o lună de pauză, lotul Universităţii Craiova va începe antrenamentele în grup, deocamdată prin video-conferinţă. Toţi componenţii lotului, indiferent că se află în ţară sau în străinătate, se vor conecta la o reţea şi vor efectua exerciţii fizice, sub comanda preparatorului fizic Cornel Blejan, prima şedinţă urmând să aibă loc luni.

„Clubul Universitatea Craiova a stabilit ca începând de luni, 13 aprilie 2020, să fie reluate pregătirile în cadrul video-conferințelor cu tot lotul alb-albastru. Antrenamentele de la distanță vor fi conduse de către preparatorul fizic Cornel Blejan” a anunţat gruparea din Bănie.

„Intrăm în a cincia săptămână de izolare şi vom face antrenamente live. Vom face adaptare anatomică. Ne vom conecta toţi la o reţea, vom fi aproape de ce înseamnă antrenament dirijat. Vom face 5 antrenamente pe săptămână, 3 cu mine, 2 individual. În prima parte a pregătirii ai nevoie de 4-6 săptămâni pentru a pregăti muşchii, tendoanele, ligamentele, pentru a susţine un efort de intensitate maximă, altfel apare un mare risc de accidentare” a declarat Cornel Blejan, preparatorul fizic al Universităţii Craiova, la Oltenia TV.

Până acum, în cele 4 săptămâni scurse de la întreruperea pregătirii, alb-albaştrii au efectuat un program individual, dar pe care au fost obligaţi să-l filmeze şi să-l trimită aceluiaşi preparator fizic. Cei care nu s-ar fi conformat, nu ar fi primit salariul. Este singura condiţie pusă de pentru a plăti salariile în această perioadă, Universitatea Craiova fiind unul dintre puţinele cluburi care nu a micşorat remuneraţia jucătorilor.

Sursa: www.cvlpress.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.