Mereu printre studenti
Marți, 17 Martie 2020 08:27

Apple va lansa luna asta nu unul, ci două modele noi de iPhone

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noi informaţii ieşite la iveală prin intermediul codului următoarei versiuni de iOS arată că Apple va lansa în curând două modele de iPhone “ieftine”.

Era cunoscut până acum că Apple pregăteşte un model de iPhone mai ieftin, cu ecran mai mic decât norma actuală, pentru a concura şi pe zona smartphone-urilor mid-range. Se pare, însă, că vor fi două modele, nu doar unul.

Alături de device-ul cu ecran de 4,7 inch, despre care se ştia şi până acum, se pare că va mai fi lansat un model cu ecran de 5,5 inch, care va fi o versiune “Plus” a primului.

Ambele variante vor avea la bază designul lui iPhone 8, dar vor dispune de componente şi facilităţi noi. În fruntea listei se află A13 Bionic, care este acelaşi chipset folosit şi de iPhone 11.

Cele două modele nu vor avea Face ID, ci vor folosi Touch ID pentru securizare, împreună cu un buton Home solid. Acesta foloseşte Taptic Engine şi nu are părţi care se mişcă, adică nu trebuie apăsat pentru a fi folosit, ci doar atins.

Ambele dispozitive vor suporta Apple Pay şi alte funcţii care se bazează pe conexiunea NFC.

Este posibil ca versiunea cu ecran de 4,7 inch, care ar urma să aibă 64GB / 128GB spaţiu de stocare, să coste începând de la 400 de dolari. Varianta cu ecran de 5,5 inch ar trebui, în mod normal, să fie cu 100 de dolari mai scumpă.

Cele două noi iPhone-uri ar urma să fie prezentate oficial undeva spre finalul acestei luni, fără a fi organizat un eveniment special în acest sens.

Sursa: www.news.ro

Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 08:30

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.