Mereu printre studenti
Joi, 24 Mai 2018 16:18

Studentele craiovene s-au întrecut la fotbal

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studente de la mai multe facultăți craiovene au participat, recent, la o competiție de fotbal, Cupa „Victorina Simion“, ajunsă la ediția a șaptea și dedicată fostei mari fotbaliste a echipei CFR Craiova, campioana României.

Turneul a fost găzduit de Sala „Matei Basarab“ (Voința) și a reunit 50 de studente, care au avut parte de o susținere numeroasă. Față de edițiile trecute, organizatorii au schimbat formatul. Astfel, echipele din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport au concurat între ele, la fel și cele ale facultăților care nu au profil sportiv, asta pentru a încuraja mai mult studentele care sunt la Litere (Pedagogie în Învățământul Preșcolar și Primar, Limba și Literatura Engleză, Franceză, Spaniolă), Științe Sociale (Geografia Turismului, Sociologie).

În întrecerea facultăților de neprofil, câștigătoare a fost echipa Facultății de Științe – Științe Sociale (profesor Luminița Călinescu Brabiescu), pe locul doi s-a clasat Facultatea de Litere – Pedagogie în Învățământul Preșcolar și Primar Anul II (profesor Aurora Ungureanu-Dobre), podiumul fiind completat de Facultatea de Litere – Pedagogie în Învățământul Preșcolar și Primar Anul I (profesor Aurora Ungureanu-Dobre). Pe locul patru s-a clasat echipa Facultății de Litere – Limba și Literatura Engleză/Franceză/Spaniolă Anul I (echipă combinată – profesor Veronica Minoiu). Cea mai tehnică jucătoare a fost desemnată Andra Ionela Ariciu, de la echipa de pe locul trei, aceeași echipă dând și golgheterul – Gabriela Petrovici, în timp ce distincția pentru cel mai bun portar i-a revenit Elenei Doriana Ciobotea.

 

Sursa. www.gds.ro

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.